Меѓународна обука

Розвел, Ново Мексико, САД, 19 октомври до 16 ноември 2013 година

Стејт Департмент на САД, ILEA, Меѓународна академија за спроведување на законот. Меѓународна обука за вработени во органите за спроведување на законот.

(Симултано толкување: англиски<>македонски, албански>македонски и српски>македонски)


Назад