Ballina


Mirë se vini në faqet e internetit të SHM Language Services

 

Këtu mund të gjeni të gjitha informacionet e nevojshme lidhur me përkthime të vërtetuara dhe përkthime të zakonshme të teksteve dhe dokumenteve tuaja nga shqipja, maqedonishtja, boshnjakishtja, kroatishtja dhe serbishtja në holandisht, anglisht, frëngjisht e italisht, dhe anasjelltas.

 

Në këto kombinime gjuhësore ofrojmë edhe shërbime interpretimi për konferenca, seminare, vizita studimi, turizmi ose bisedime afariste në Holandë dhe në vende të tjera.

 

Do t’ju shërbejmë shpejt dhe me çmime konkuruese. Përveç kësaj, nuk ju llogarisim asnjë shpenzim për ndërmjetësim sepse këtë punë e bëjmë ne vetë.

 

Sherefedin MUSTAFA