Shoqërim gazetarësh


SHM Language Services shoqëron gazetarë dhe autorë emisionesh radio-televizive gjatë realizimit të intervistave dhe reportazheve në Holandë dhe vende të tjera.

 

SHM Language Services ka bashkëpunuar me reporterë dhe ekipe televizivë të kanaleve NOS, VPRO, KRO, EO dhe NCRV gjatë realizimit të shumë programeve për radio dhe televizion. Përveç kësaj, kemi ofruar mbështetje edhe për gazetarë të shtypit të përditshëm, si ata të agjencisë kombëtare italiane të lajmeve ANSA dhe gazetave kryesore Il Corriere della Sera, La Repubblica dhe La Stampa, në realizimin e artikujve të ndryshëm.

 

SHM Language Services mund të shoqërojë përfaqësues të mediave në të gjitha kombinimet gjuhësore me të cilat ne punojmë.