Почетна


Добродојдовте на веб-страницата на SHM Language Services

 

На оваа веб-страница можете да ги најдете сите потребни информации во врска со судски и незаверен превод на вашите текстови од македонски, албански, босански, српски и хрватски јазик на холандски, англиски, француски и италијански и oбратно.

 

Исто така, во овие јазични комбинации ви нудиме и толкувачки услуги за конференции, семинари, студиски посети или деловни разговори во Холандија и други земји.

 

Нашите услуги се брзи и со конкурентни цени. Освен тоа, не ви пресметуваме трошоци за посредување бидејќи таа работа ја вршиме самите ние.

 

Шерефедин МУСТАФА