Годишно собрание на Здружението на преведувачи на Република Македонија

 

На 31. јануари 2012 во Скопје е одржано редовното годишно собрание на Здружението на преведувачи на Република Македонија (ЗПРМ).

Во текот на собранието се разгледани прашања во врска со активностите кои се водат за проширување на членството како и иницијативи за вклучување на Здружението во тековни и идни меѓународни проекти.


Назад