Придружба на новинари


SHM Language Services врши придружба на новинари или репортери во текот на реализацијата на интервјуа и репортажи во Холандија и други земји.

 

SHM Language Services редовно соработува со холандските телевизиски канали NOS, VPRO, KRO, EO и NCRV при реализацијата на бројни радио и телевизиски емисии. Покрај тоа, сме придружувале новинари на новински агенции и весници, како на пример: ANSA, La Stampa, La Repubblica и Il Corriere della Sera, при подготвувањето на новински написи и репортажи.

 

SHM Language Services може да придружува претставници на медиумите во сите јазични комбинации за кои сме специјализирани.