Заштита на сведоците

Хаг, Ротердам и Утрехт, Холандија, 27, 28 и 29 септември 2011 година

Студиска посета на делегација од Република Хрватска.
Тема: Помош на жртвите и заштита на сведоците.

(Консекутивно толкување: холандски <> хрватски)


Назад