Финансиска истрага

Хаг, Холандија, 2, 3 и 4 мај 2012 година

Студиска посета на делегација на македонското Министерство за внатрешни работи.
Тема: Финансиска истрага.

(Консекутивно толкување: холандски <> македонски)


Назад