Hetime financiare

Hagë, Holandë, 2, 3 dhe 4 maj 2012

Vizitë studimore e një delegacioni të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Maqedonisë.
Tema: Hetime financiare

(Interpretim konsekutiv: holandisht<>maqedonisht)


Kthehu