Masat kundër korrupsionit

Bruksel, Belgjikë, 29 dhe 30 qershor 2009

Konferencë e organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme për Zgjerim:
“Masat kundër korrupsionit: Seminar dhe ligjëratë”

(Interpretim simultan: anglisht<>shqip dhe boshnjakisht/kroatisht/serbisht>shqip)


Kthehu