Parandalimi i dhunës në familje

Hagë dhe Groningen, Holandë, 15 dhe 16 shkurt 2010

Vizitë studimore e një delegacioni nga Maqedonia, e kryesuar nga Ministri për Punë dhe Politikë Sociale bërë Ministrisë holandeze të Drejtësisë dhe organizatave dhe autoriteteve që merren me dhunën në familje.
Tema: Parandalimi i dhunës në familje

(Interpretim konsekutiv: holandisht<>maqedonisht dhe holandisht<>shqip)


Kthehu