Shenjat e gishtërinjve dhe teknikat e hulumtimit

Zutërmeer, Holandë, 11, 12 dhe 13 tetor 2010

Vizitë studimore e një delegacioni të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Maqedonisë.
Tema: Hulumtimi i shenjave të gishtërinjve dhe teknikat e hulumtimit.

(Interpretim konsekutiv: anglisht<>maqedonisht dhe holandisht<>maqedonisht)


Kthehu