Konsultime lidhur me rrjetin furnizues

Mechelen, Belgjikë, 27 dhe 28 shtator 2017

Takim i organizatave sindikale për konsultime lidhur me rrjetin furnizues në sektorin e tekstilit, veshëmbathjeve dhe lëkurës

(Interpretim simultan: holandisht<>shqip)


Kthehu