Takografi digjital

Bruksel, Belgjikë, 4 dhe 5 nëntor 2008

Takim i organizuar nga TAIEX dhe DG TREN- UNIT E-1:
“Takim pune mbi lëshimin e takografit digjital”

(Interpretim simultan: anglisht<>shqip)


Kthehu