Trajnim për menaxhimin e riskut

Ohër, Republika e Maqedonisë, 23, 24 dhe 25 mars 2016

Komiteti i Helsinkit: Trajnim për menaxhimin e riskut.

(Interpretim konsekutiv: holandisht<>maqedonisht)


Kthehu