Trajnim ndërkombëtar

Roswell, New Mexico, SHBA, 19 tetor deri 16 nëntor 2013

ILEA, Akademia Ndërkombëtare e Zbatimit të Ligjit. Trajnim ndërkombëtar për nëpunës të organeve të zbatimit të ligjit.

(Interpretim simultan: anglisht<>maqedonisht, shqip>maqedonisht dhe serbisht>maqedonisht)


Kthehu