Trajnim për menaxhimin e riskut

Shkup, Republika e Maqedonisë, 3, 4 dhe 5 qershor 2015

Komiteti i Helsinkit: Trajnim për menaxhimin e riskut.

(Interpretim konsekutiv: holandisht<>maqedonisht)


Kthehu