Tag Archives: shqip

Konsultime lidhur me rrjetin furnizues

Mechelen, Belgjikë, 27 dhe 28 shtator 2017

Takim i organizatave …

Posted in Rekomandime | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , |

Vizitë pune

Apeldoorn, Hagë dhe Amsterdam, Holandë, 24, 25, 26 dhe 28 …

Posted in Rekomandime | Tagged , , , , , , , |